‘Harap Kamu Mati’- Adik Zyn Malik Disumpah Kerana Tak Dapat Restu

Mesti Baca

Waliyha adalah adik kepada Zayn Malik dari kumpulan One Direction. Dia pernah muncul dalam video muzik kumpulan itu pada tahun 2013 yang bertajuk Story of My Life.

Perkahwinan Yang Tidak Direstui

via The Mirror

Perkahwinan Waliyha Malik mengahwini Junaid Khan pada 12 Disember 2020 yang berlangsung di Bradford garden. Dia bertekad untuk berkahwin dengan Junaid Khan walaupun tanpa restu ayahnya kerana Junaid pernah mempunyai rekod jenayah sebelum ini.

Disumpah Dijangkiti COVID-19 Dan Mati

via Daily Mail

Pada 2 March 2021, Waliyha telah menerima ancaman daripada DM di Instagram miliknya dengan menyumpah supaya dia dijangkiti COVID-19 dan mati meninggalkan dunia. Menurut IntepSeleb, bukan hanya Waliyha, malah suaminya dan bakal anak didoakan meninggal dunia.

Pemangkin Semangat Untuk Bermotivasi

via Emitera

Tidak hanya mendiamkan diri, Waliyha terus memberi maklum balas terhadap DM yang diterimanya. Baginya dia merasa kasihan terhadap pemilik akaun tersebut kerana menggunakan akaun palsu dan merupakan pengecut terbesar. Waliyha juga mengaku kebencian ini dapat memotivasikan dirinya.

Menolak Isu Keretakan Rumah Tangga

via Married Biography

Di sisi lain, suami Waliyha menafikan bahawa keluarganya tengah bergolak. Malah dia menyatakan bahawa keluarganya dalam keadaan baik dan bahagia.

Menurut IntepSeleb, Zayn Malik belum menghubungi Waliyha dan Junaid Khan selepas mereka berkhawin sejak Disember 2020. Zayn Malik juga belum memberikan komen berkaitan perkahwinan mereka.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan