Comel! Nicolas Cage Sah Berkahwin Dengan Wanita Jepun Beza Usia 31 Tahun

Mesti Baca

Akhirnya Nicolas Cage mengakhiri zaman bujangnya dengan mengahwini seorang wanita berasal dari Jepun bernama Riko Shibata pada 16 Februari 2021.

Seperti yang dilaporkan oleh People, aktor kacak ini berkahwin dengan Riko Shibata di Las Vegas, Amerika Syarikat.

Kredit Foto: THE WYNN HOTEL VIA People

Kredit Foto: THE WYNN HOTEL VIA People

Kredit Foto: THE WYNN HOTEL VIA People

Dari gambar perkahwinan yang tular, Nicolas, yang beza 31 tahun  dengan Riko, nampaknya mengenakan sut hitam. Sementara itu, Riko kelihatan anggun memakai kimono pengantin Jepun.

“Ya, itu benar. Kami sangat gembira sekarang,” kata Nicolas Cage yang mengesahkan perkahwinannya.

Nicolas Cage dan Riko Shibata dilaporkan bertunang pada bulan Ogos 2020.

“Saya tidak bertemu dengannya dalam enam bulan, kami sangat gembira bersama dan sangat teruja untuk meluangkan masa bersama jadi akhirnya saya berkata ‘Lihat, saya ingin menikah dengan anda dan kami bertunang melalui FaceTime,” kata Nicolas Cage.

Kredit: Michael Kovac / Getty Images

Kredit: Michael Kovac / Getty Images

Perkahwinan dengan Riko Shibata adalah perkahwinan kelima untuk Nicolas Cage. Sebelumnya, dia berkahwin dengan Erika Koike pada tahun 2019.

Sebelum berpisah dengan Erika, Nicolas Cage telah berkahwin selama 10 tahun dengan Alice Kim. Dari perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang putera bernama Kal-El Coppola.

Nicolas Cage juga berkahwin dengan Lisa Marie Presly selama 100 hari pada tahun 2002. Setahun sebelumnya dia memutuskan pertunangannya selama enam tahun dengan Patricia Arquetta.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan