Ini Jumlah Yang Dibayar Kepada Meghan & Harry Untuk Wawancara Dengan Oprah Winsfrey

Mesti Baca

CBS dilaporkan telah membayar jutaan dolar untuk memiliki hak penyiaran wawancara yang sangat dinanti-nantikan iaitu wawancara Oprah Winsfrey bersama Putera Harry dan Duchess of Sussex, Meghan Markle.

Wawancara Bernilai Lebih Dari 7 Juta Dolar

Wawancara berdurasi selama dua jam itu, disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam itu melibatkan kos rangkaian yang cukup banyak di antara $7 juta dolar ( RM28.6 Juta) sehingga $9 juta dolar (RM36.8 Juta), dipetik dari Wall Street Journal.

CBS turut membeli hak yang menguntungkan, mengenakan caj sebanyak $325,000 (RM1.3 Juta) untuk setiap saat waktu komersil – dari Winsfrey Harpo Production, dan boleh melesenkan wawancara di pasaran antarabangsa.

Merasa “Dibebaskan” Untuk Berbicara

Dalam sedikit snippets dari wawancara “CBS This Morning” pada hari Jumaat, Meghan Markle memberitahu Oprah Winsfrey bahawa beliau merasa “dibebaskan” untuk berbicara mengenai dirinya sendiri selepas pernah menolak permintaan awal hos rancangan tersebut kerana beliau “tidak diizinkan” bercakap dengannya ketika itu.

Istimewanya mengenai wawancara ini, kerana ia adalah wawancara pertama pasangan Meghan Markle dan Putera Harry semenjak mereka keluar dari Istana Buckingham pada tahun lalu.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan