‘Instafamous’ Dikecam Selepas Ketawa Lihat Mangkuk Tingkat Murid

Biarpun begitu, sesetengah daripada mereka pula beranggapan wanita tersebut hanya sekadar berseloroh dan tidak mempunyai niat sebaliknya.

Mesti Baca

Seorang pengamal media sosial terkenal yang juga usahawan dikecam di laman Twitter selepas memuatnaik ciapannya berkenaan seorang pelajar sekolah rendah yang membawa bekal makanan di dalam bekas mangkuk tingkat.

Terkejut Lihat Saiz Mangkuk Tingkat

Dalam ciapannnya, wanita tersebut yang juga seorang blogger terkenal meluahkan rasa terkejut selepas melihat saiz mangkuk tingkat yang dibawa oleh pelajar itu selain berseloroh ibunya mungkin menganggap bekalan tersebut untuk beriadah.

Sejurus itu, segelintir pengguna laman Twitter mengecam tindakannya memuatnaik ciapan tersebut selain beranggapan tidak peka akan sensitiviti masyarakat.

Biarpun begitu, sesetengah daripada mereka pula beranggapan wanita tersebut hanya sekadar berseloroh dan tidak mempunyai niat sebaliknya. Menerusi carian Murai.my terhadap akaun pengamal media tersebut, ia telah pun ditetapkan pada tetapan privasi dan perkongsian yang dibuat oleh netizen tersebut kini hangat diperkatakan.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan