Miley Cyrus Ajak Penonton Untuk Ambil Vaksin Melalui Muzik Video Terbarunya

208

Miley Cyrus menyeru kepada semua orang untuk mendapatkan vaksin sewaktu pandemik COVID-19 .

Dirakam Sewaktu Konsert Outdoor Di Hadapan Audiens Yang Divaksin

via Youtube

Baru-baru ini, bintang pop ini telah melancarkan video muzik rasmi untuk lagunya ‘Angels Like You’. Footage visual itu dirakam pada Super Bowl Sunday pada bulan Februari acara NFL TikTok Tailgate di hadapan 7,500 audiens yang sudah divaksin.

Video Diakhiri Dengan Mesej Tulisan Tangan Kepada Pekerja Kesihatan

via Youtube

Video Muzik ‘Angels Like You’ diakhiri dengan mesej tulisan tangan oleh penulis lagu dan penyanyi itu sendiri, menyeru penonton untuk membantu mencegah penyebaran virus.

IKLAN

“Hampir setahun setelah dunia lumpuh akibat COVID-19, video ini dirakam pada konsert pertama sejak pandemik itu mengubah hidup kita. Para penonton di sini adalah pekerja kesihatan yang telah berjuang tanpa mengenal erti takut dan lelah melawan COVID-19. Diharap kita semua dapat bersama lagi. Setiap daripada kita dapat membantu menghentikan pandemik dengan divaksin. Bersama-sama kita jadikan pengalaman muzik secara langsung menjadi kenyataan.”- Miley Cyrus

Penyanyi tersebut turut mengucapkan terima kasih kepada pekerja kesihatan, dan menyatakan bahawa pengabdian lagu ini tidak akan pernah dapat membalas jasa mereka.