Tak Perlu Ke Bilik Pameran, Kini Ada Cara Mudah Untuk ‘Cuci Mata’ Pilih Perabot Di Rozel

Mesti Baca

Apabila Hari Raya Aidilfitri semakin hampir, sudah tentu anda tercari-cari perabot yang sesuai untuk menghias rumah.

Kini anda tidak perlu risau lagi kerana Rozel, sebuah jenama perabot berkualiti di Malaysia. Selain itu, Rozel memanfaatkan trend semasa kepada pemilik rumah yang ingin menambah gaya serta hidup mewah dengan menjimatkan ruang.

Lebih menarik Rozel kini menyediakan promosi sempena Hari Raya yang bakal tiba! Yang paling baharu iaitu Rozel Raya Sale 2021.

Apa yang menarik dengan promosi Rozel Raya Sale 2021 tahun ini? Difahamkan, Rozel menawarkan harga istimewa perabot seperti  Sofa dan Set Meja Makan Kulit berjenama dan mewah dengan harga serendah RM 3,990.

Tapi anda tiada masa untuk ke bilik pameran? Tak mengapa, dalam dunia serba canggih ini, Rozel memudahkan pelanggan dengan menyediakan bilik pameran secara virtual.

Menyediakan bilik pameran Secara Virtual

Bilik pameran Secara Virtual  klik pautan ini.

Kepada pelanggan yang tak sabar untuk menghias rumah dengan perabot  Rozel sempena hari raya, anda kini boleh memasuki bilik pameran secara virtual sebelum melangkah ke bilik pameran sebenar.

Bilik pameran secara virtual ini sebenarnya menepati saranan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) iaitu orang ramai dapat mengelak berada berada kawasan yang sesak.

Ya, anda boleh melihat setiap sudut di bilik pameran dengan hanya menggunakan telefon pintar, tablet ataupun di komputer riba. Mudah bukan?

Selain dapat mencuci mata melihat koleksi perabot yang indah,  pelanggan boleh mengambil masa selama mana yang anda mahu sebelum membuat keputusan yang tepat semasa berada di bilik pameran secara virtual.

Menyediakan Ansuran Bulanan Dengan 0% Faedah Sehingga 24 Bulan

Anda berminat untuk membuat pembelian secara ansuran? Berita baik untuk anda, Rozel menyediakan kemudahan bayaran secara ansuran dengan 0% faedah sehingga 24 bulan.

Tunggu apa lagi? Anda boleh berkunjung ke laman sesawang Rozel dengan klik pautan ini sekarang dan anda akan di bawa terus ke bilik pameran secara virtual.

Semoga bermanfaat!

 

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan