Angkara Nissa Sabyan? Ayus & Isteri Sah Bercerai

Difahamkan, Ayus tidak menghadiri keputusan prosiding perceraian mereka di Mahkamah Agama Jakarta Utara manakala bagi Ririe, dia redha dengan ketentuan-Nya

Mesti Baca

Kontroversi ‘tiga penjuru’ melibatkan vokalis kumpulan Sabyan, Nissa dengan salah seorang anggotanya, Ayus bersama isterinya, Ririe Fairus akhirnya menemui jalan noktah.

Ayus Dan Isteri Sah Bercerai 

Menerusi laporan media Indonesia, Ayus atau nama sebenarnya Ahmad Fairuz telah pun disahkan bercerai dengan isterinya selepas Ririe meminta untuk diceraikan pada awal tahun ini. Hasrat itu diluahkannya selepas tidak dapat menerima suaminya sanggup berlaku curang bersama Nissa.

Ayus Tidak Hadir Ke Mahkamah

Difahamkan, Ayus tidak menghadiri keputusan prosiding perceraian mereka di Mahkamah Agama Jakarta Utara manakala bagi Ririe, dia redha dengan ketentuan-Nya. Meskipun kini telah berpisah, Ririe membenarkan Ayus untuk bertemu dengan anak anak mereka dengan bebas.

Terdahulu,Nissa akui telah lama menyukai Ayus biarpun mengetahui pemain muzik itu telah berkahwin dan mempunyai seorang cahaya mata. Pendedahan tersebut mula diketahui umum setelah adik Ayus, Fadhila Nova bertindak membongkarkan hubungan mereka kepada media.

Terkini

Azhar Osman Kembali Selepas ‘Hiatus’ Dalam Industri Muzik

Setelah bertahun lamanya tidak mendengar perkembangan terbaharu pelakon dan penyanyi ini, Azhar Osman, kini kembali memeriahkan industri muzik dengan...

Artikel Berkaitan