Tanpa Berpakaian, Rebel Wilson Kelihatan Menggoda Ketika Berjemur Di Pantai

Mesti Baca

Rebel Wilson pernah mengejutkan orang ramai apabila dilihat berjaya menurunkan berat badan yang mendadak dalam tempoh yang agak singkat. Menurut Intep Seleb, baru-baru ini, Rebel telah menunjukkan aktiviti berjemur di pantai tanpa memakai sebarang pakaian.

Berjemur Tanpa Pakaian

via Instagram

Kecoh di Instagram milik Rebel Wilson apabila dia memuat naik video ketika sedang berjemur di sebuah pantai. Bukan hanya berjemur, Rebel Wilson nampaknya tidak memakai pakaian, malah telanjang.

Membuat Ekspresi Menggoda

via People

Meskipun dia tidak benar-benar menunjukkan seluruh tubuhnya, namun pelakon dalam siri filem Pitch Perfect ini dilihat berjemur dengan ekspresi menggoda sambil mengangkat cermin mata hitamnya dan tersenyum pada kamera.

Berpisah Dengan Kekasih

via Hobbiest

Rebel Wilson juga mengesahkan bahawa hidupnya kini bujang dan baru saja putus hubungan dengan teman lelakinya, Jacob Busch. Baginya, dia harus kelihatan seksi kerana dia sudah bujang.

Setelah putus, Rebel Wilson kini bangga berkongsi video dia berjemur dalam keadaan tidak berpakaian. Terbaru, Rebel Wilson dikhabarkan akan membintangi filem Private Benjamin yang tarikh tayangannya masih belum diumumkan lagi.

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan