[VIDEO] Ini Sebabnya Syamel & Ernie Tak Dapat Tahan Sebak Nyanyi Lagu Michael Bolton

Mesti Baca

Setiap orang pasti melalui kenangan-kenangan yang tak dilupakan ketika pandemik Covid-19. Lagi-lagi semasa negara kita melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan sejak tahun lalu, ramai yang berdepan dengan saat-saat sukar.

Begitu lah yang dirasakan oleh pasangan selebriti yang baru berkahwin, Syamel dan Ernie Zakri ketika majlis resepsi perkahwinan mereka yang berlangsung pada hari Sabtu yang lalu di Bayswater, KLCC.

Semasa majlis berlangsung, Syamel diberi kesempatan menyanyikan sebuah lagi Inggeris berjudul  How Am I Supposed To Live Without You nyanyian asal Michael Bolton kepada isteri tercinta.

Tanpa diduga, Syamel tidak menahan sebak sehingga mengalirkan air mata, sehinggakan Ernie turut menangis bersama. Lihat video di bawah yang dimuatnaik oleh saluran Youtube F8Buzz.

Rata-rata peminat tertanya-tanya apakah cerita disebalik lagu itu sehinggakan pasangan ini menangis bersama. Seperti yang dilaporkan oleh BH Online, lagu itu sangat terkesan dalam hidup mereka bersama.

“Ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan pada tahun lalu, kami berada dalam situasi getir. Bukan sahaja tidak dapat berjumpa, tetapi situasi ini turut membuatkan pendapatan kami terjejas apabila tiada undangan persembahan. Memang sangat ‘struggle’ pada masa itu,” katanya kepada BH Online.

Sebenarnya, beberapa kali juga, Ernie mengalirkan airmata ketika majlis berlangsung. Terdahulu, Ernie sebak setelah diberi kejutan dari bapa saudaranya, Anuar Zain menyanyikan lagu Sesuci Cintamu.

Antara selebriti lain yang hadir di majlis tersebut termasuklah Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa, Ziana Zain, Anuar Zain, Hael Hussaini, Noryn Aziz, Awal Ashaari, Scha Alyahya, Nabila Razali, Nadia Brian, Ain Edruce dan ramai lagi.

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan