Berbaloi! LG Beri Hadiah Bernilai Sehingga RM799 Dengan Setiap Pembelian LG BX 4K OLED TV

Mesti Baca

Menjelang hari raya tak lama lagi, pelbagai jenama elektronik di Malaysia mengadakan promosi hebat istimewa buat rakyat Malaysia. Terbaru, jenama LG menawarkan hadiah menarik dengan setiap pembelian LG BX 4K OLED TV varian 65-inci dan 55- inci.

LG BX 4K OLED TV

TV OLED 4K antara TV paling berbaloi untuk dimiliki di pasaran. Selain memiliki kemampuan untuk menghadirkan warna-warna cerah serta kontras yang lebih baik dan warna hitam yang lebih pekat, LG BX 4K OLED TV Series disematkan dengan banyak fitur untuk membantu meningkatkan pengalaman menonton pengguna.

Disokong oleh chip 4K Prosesor α7 Gen3, LG BX 4K OLED TV Series menawarkan sokongan untuk HDR10 dan Dolby Vision IQ. Jika Anda seorang ‘kaki game’, sudah pasti teruja dengan LG BX 4K OLED TV kerana ia disahkan oleh  NVIDIA G-SYNC Compatible * tapi dalam masa yang sama tetap menyokong teknologi AMD FreeSync.

Siri TV OLED LG BX 4K ini juga datang dengan speaker audio 2.2-channel built-in yang tidak hanya memiliki total output audio 40W tetapi juga ditingkatkan oleh Dolby Atmos. Selain itu, menjadi TV berasaskan HDMI 2.1 juga bererti TV OLED LG BX 4K dapat menyokong Enhanced Audio Return Channel (eARC) yang memungkinkan mereka menghantar audio berkualiti lebih tinggi ke peralatan audio lainnya.

Kesimpulannya, Siri TV OLED LG BX 4K hadir untuk memberikan output visual dan audio yang unggul untuk memberikan pengalaman mendalam kepada pengguna Malaysia pada harga yang terbaik di pasaran untuk TV OLED.

Hadiah Menarik Setiap Pembelian

Setiap pembelian, anda akan dihadiahkan earbud true wireless earbuds ((TWE) LG Tone Free HBS-FN6 secara percuma. Kalau anda tak tahu, HBS-FN6 dilengkapi dengan teknologi pembersihan sendiri UVnano yang nampaknya mampu membunuh 99.9% bakteria semasa dicas. Bukan hanya itu, TWE juga menampilkan peningkatan audio dari pakar audio Britain yang terkenal, Meridian.

Walaubagaimanapun, jika anda memilih untuk mendapatkan TV LG OLED versi 55 inci, anda juga akan menerima hadiah berupa LG Tone Free HBS-FN4 TWE yang juga telah ditingkatkan oleh Meridian.

Harus ingat! Promosi ini hanya berlangsung hingga 31 Mei 2021 dan boleh didapati menerusi LG Official Store di Lazada dan Shopee serta dealer rasmi LG terpilih di seluruh Malaysia. Jangan ketinggalan

Dengan harga serendah RM 5,999 untuk model 55 inci, nampaknya ia salah satu TV OLED 4K paling berbaloi di pasaran. Selain memiliki kemampuan untuk menghadirkan warna-warna cerah serta kontras yang lebih baik dan warna hitam yang lebih pekat daripada TV LCD tradisional, LG BX 4K OLED TV Series disematkan dengan banyak fitur untuk membantu meningkatkan pengalaman menonton pengguna.

 

 

Terkini

Azhar Osman Kembali Selepas ‘Hiatus’ Dalam Industri Muzik

Setelah bertahun lamanya tidak mendengar perkembangan terbaharu pelakon dan penyanyi ini, Azhar Osman, kini kembali memeriahkan industri muzik dengan...

Artikel Berkaitan