Menerusi hantaran stesen radio Sinar FM di laman Instagram, difahamkan penyampai radio dan penyanyi, Dina Nadzir bakal bersama mereka bermula hari ini.

Dina Kini Bersama Sinar FM

Mengendalikan segmen SinarSolo pada setiap hari bermula jam 10 pagi hingga 3 petang, Dina atau nama sebenarnya Faradina Mohd Nadzir, kini bersama Sinar FM menggantikan penyampai radio sebelum ini, Abby Fana yang telah tamat kontrak perkhidmatannya baru-baru ini. Terdahulu, Dina telah bersama stesen radio ERA selama hampir 10 tahun setelah sekian lama memulakan kariernya sebagai seorang penyanyi.

IKLAN

Beri Peluang Kepada Dina 

Biarpun ramai yang terkesan dengan ketiadaan Abby Fana yang mesra disapa oleh peminatnya sebagai Kak Bed di Sinar FM,rata-rata daripada mereka teruja untuk mendengar suara Dina yang terkenal dengan celoteh riangnya selain mengharapkan orang ramai dapat memberikan peluang buat Dina untuk menunjukkan bakatnya di stesen Sinar FM yang terkenal dengan pilihan muzik retro popular.

Sekadar info, Abby atau nama sebenarnya Habsah Omar menamatkan khidmatnya sebagai penyampai radio di stesen berkenaan selepas 14 tahun bersama Sinar FM.