Safiey Ilias Mengaku Buat Pembedahan Kerana Hobi

Dia menyatakan pembedahan itu merupakan satu hobi selain gemar membeli belah dan menjual kembali barangan yang tidak dipakainya.

Mesti Baca

Usahawan kosmetik sensasi, Safiey Ilias menerusi hantaran di laman Instagram nya membuat pendedahan yang mengejutkan termasuklah tujuan pembedahan kosmetik yang dibuatnya sebelum ini.

Gemar Melakukan Pembedahan 

Menurut Safiey atau nama sebenarnya Saifuddin Bin Illias,27 tujuan dia membuat pembedahahan sebelum ini bukanlah kerana mempunyai masalah mahupun inginkan kepuasan kecantikan .

Sebaliknya, dia menyatakan pembedahan itu merupakan satu hobi selain gemar membeli belah dan menjual kembali barangan yang tidak dipakainya.

“Ratu bedah bukan sebab ada masalah , stress , down , dan tak ada kena mengena dengan ketenangan ke ape ke.

Nak cantik ?? Ratu buat bukan untuk kecantikan dan bukan kecantikan kepuasan yang ratu cari .

Memang hobi ratu suka shopping , suka cantikkan diri , suka bedah , suka beli barang pastu tak pakai ratu preloved

Ratu buat untuk diri sendiri bukan sebab shuben suruh ke , sebab org ke , atau sebab sapa-sapa je lah , tak ada kaitan. Ratu buat untuk diri ratu dan ratu happy sebab itu yang ratu suka buat” dedah Safiey

Bagaimanapun, pengakuan Safiey itu menimbulkan pelbagai persepsi warganet yang mana rata-rata daripada mereka mengecam dan kecewa dengan tindakan Safiey sebelum ini.

Dalam pada itu,mereka turut mendoakan agar Safiey kembali seperti dulu dan berhenti melakukan pembedahan yang boleh memudaratkan tubuh badannya.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan