“Jangan Buat Lagi Tau” – Rakan Selebriti Titip Doa & Nasihat Buat Shuk Sahar

Menerusi ruangan komen rata-rata rakan selebriti mengambil kesempatan untuk menitipkan kata-kata semangat, nasihat serta doa buat Shuk yang mengharapkan agar pengacara I Can See Your Voice ini mengambil iktibar atas apa yang berlaku.

Mesti Baca

Sejak awal minggu lalu, nama pelawak dan penyampai radio Hot FM, Shuk Sahar hangat diperkatakan berikutan dakwaan dia kembali curang dengan wanita lain seperti yang didedahkan sendiri oleh isterinya.

Ingin Perbaiki KesilapanΒ 

Terbaru, selepas mengunci mulut buat seketika akhirnya Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri Mohamed Sahar tampil dengan sebuah hantaran di laman Instagram nya. Dalam video IGTV, Shuk turut akui akan kesalahannya dan berjanji akan memperbaiki semula hubungan dengan isterinya, Rossalennah Natassiah Asshaferah.

“Setiap orang malakukan kesalahan..dan ini adalah kesalahan dan kesilapan saya..”

“Ye bukan senang dan bukan mudah untuk jernihkan air yang telah keruh..”

“Apa pun saya sanggup demi dapatkan balik keluarga dan kebahagian saya!!” tulisnya

Rakan Selebriti Titip Nasihat

Dalam pada itu, menerusi ruangan komen rata-rata rakan selebriti mengambil kesempatan untuk menitipkan kata-kata semangat, nasihat serta doa buat Shuk yang mengharapkan agar pengacara I Can See Your Voice ini mengambil iktibar atas apa yang berlaku.

Terdahulu, pengurusan stesen radio Hot FM menggantung perkhidmatan Shuk sebagai penyampai buat sementara waktu mulai Isnin lalu berikutan masalah peribadinya yang turut menjejaskan reputasi stesen radio itu.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan