4 Sebab Anda Perlu Tonton Trilogi ‘To All The Boys: Always And Forever’

Mesti Baca

‘Terima Kasih Banyaklah!’- Zarina Zainuddin Kesal Bekalan Air Di Rumah Kena Potong

Pelakon Zarina Zainuddin hari ini meluahkan rasa kecewanya terhadap tindakan Pengurusan Air Selangor. Menurut hantaran terbarunya di akaun instagram...

Ikuti Jejak Kylie & Kim, Kris Jenner Bakal Mempunyai Jenama Kecantikan Sendiri

Kris Jenner bakal menceburkan diri dalam perniagaan kecantikan. Beliau dikatakan mengikuti jejak langkah anak perempuannya yang turut mempunyai empayar...

Guna Dulu Sebelum Beli? Tilam Sonno Beri Anda Pengalaman Yang Luar Biasa

Anda sedang mencari tilam baru? Kami sangat memahami bahawa proses memilih tilam yang baik memerlukan kita untuk bersusah payah...
Naddy Joehttp://murai.my
Still a newbie in writing and loves to share it with you guys.

Setelah dua kali berjaya membuat penonton teruja menerusi filem ‘To All The Boys I LOved Before’ (2018), dan ‘To All The Boys: PS I Still Love You’ (2020). Lara Jean Covey dan Peter Kavinsky akan kembali dengan siri terakhir trilogi mereka, iaitu ‘To All The Boys: Always And Forever’.

Filem romantik dari Netflix ini dijadualkan untuk tayangan perdananya pada 12 Februari 2021. Berdasarkan trailer yang dimuatnaik oleh Netflix, Lara Jean yang sudah tamat sekolah menengah memasuki fasa dewasa. Anda ingin tahu kenapa anda harus menonton ‘To All The Boys” Always And Forever’ ini? Scroll sampai habis okay!

Konflik Yang Mengubah Hidup Lara Jean

Dalam siri yang ketiga, bakal terdapat dua konflik besar yang akan mengubah kehidupan Lara Jean, adik-beradiknya, kepada hubungannya dengan Peter. Penonton bakal tertarik dengan kisah cinta Lara Jean dan Peter, sama ada mereka akan bertahan atau tidak.

Memaparkan Kisah Hubungan Jarak Jauh (Long-Distance Relationship)

Menjalin dan mengekalkan hubungan jarak jauh (LDR) sememangnya sangat mencabar. Dalam siri musim baru ini, Lara Jean dan Peter Kavinsky harus menjalani hubungan jarak jauh.

Lara Jean pergi bercuti di Korea dan percutian ini sangat bermakna kerana beliau dapat meluangkan masa bersama saudaranya. Beliau pergi ke Korea tanpa Peter. Dan sebagai pasangan, mereka berusaha mengekalkan hubungan mereka dengan melakukan panggilan video pada setiap malam.

Dunia Kampus Lara Dan Peter

Mungkin ramai di antara anda merasa putus asa dan patah hati kerana terpaksa pergi ke kuliah yang berbeza dengan teman lelaki anda. Hal ini kerana berlaku perubahan yang kebiasannya dilakukan bersama.Dalam siri musim baru ini juga, Lara Jean dan Peter Kavinsky melalui kesedihan kerana memasuki kolej yang berbeza. Adakah mereka dapat menghadapinya dengan baik?

Kisah Cinta Bapa Lara Jean

Penonton bukan saja ingin tahu mengenai kesudahan kisah cinta Lara Jean dan Peter, tetapi penonton juga ingin mengetahui tentang kisah bapa Lara Jean, yang ditinggalkan oleh soulmate beliau untuk selama-lamanya. Dalam musim baru ini juga, bapa Lara Jean akhirnya menemui cintanya. Anda ingin melihat siapakah gerangan tersebut?

Jangan Lupa Tayangan Perdana To All The Boys: Always And Forever Di Netflix 12 Februari 2021 ini!

Terkini

3 ‘Influencer’ Sosial Media Diberi Vaksin Terlebih Dahulu? Ini Penjelasan Dr Noor Hisham

Nampaknya ramai netizen yang terkeliru dengan sebuah laporan berita tempatan yang mendakwa Hospital Serdang berhasrat beri vaksin Covid-19 kepada 'Influencer'...

More Articles Like This