Putus! Ayu Ting Ting Batalkan Pernikahan Serta Merta

Difahamkan, pereka fesyen, pihak hotel dan mereka yang terlibat dalam urusan pernikahannya juga akui bahawa Ayu telah membatalkan tempahan khidmat mereka.

Mesti Baca

Industri hiburan Indonesia dikejutkan dengan berita mengenai penyanyi dangdut popular, Ayu Ting Ting yang dikhabarkan telah membatalkan pernikahannya di saat akhir.

Enggan Dedah Punca

Menurut sumber, Ayu dijadualkan bernikah dengan teman lelakinya, Aditya Jayusman pada 14 Februari ini namun pelantun Tatitut ini membuat keputusan untuk membatalkannya meskipun segala persiapan telah dibuat hampir sepenuhnya. Jelas Ayu atau nama sebenarnya Ayu Rosmalina, dia enggan mendedahkan punca hubungan mereka putus di tengah jalan kerana menyifatkannya terlalu peribadi.

Bagaimanapun, jelas ibu tunggal anak satu ini dia terpaksa mengumumkan perkhabaran tersebut kerana enggan hubungan mereka terus menjadi spekulasi orang ramai. Difahamkan, pereka fesyen, pihak hotel dan mereka yang terlibat dalam urusan pernikahannya juga akui bahawa Ayu telah membatalkan tempahan khidmat mereka. Sebagai info, Ayu telah menjalinkan hubungan dengan Aditya yang juga seorang duda sejak tahun lalu.

SourceLiputan 6

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan