[GAMBAR] Cincin Di Jari Manis, Mira Filzah Sudah Bertunang?

Baru-baru ini,figura yang dikatakan sebagai jejaka bertuah memiliki hati pelakon Mira Filzah, Wan Emir Astar telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-30.

IKLAN

Muat Naik Foto Cincin

Malah dia turut memuatnaik posting foto dan ucapan dedikasi bersempena ulang tahun kelahirannya itu di laman Instagram. Menariknya mengenai posting tersebut, kelihatan bayangan samar sebentuk cincin di jari manis seseorang sekaligus mencetuskan spekulasi warganet bahawa kedua-duanya telah bertunang. Malah,nama Mira dan ibu Emir, Datin Mastura Yazid turut diletakkan bersama pada foto.

Adik Mira Ucap Selamat Hari Lahir

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, adik Mira iaitu Aina Fadhilah turut meninggalkan ucapan ringkas di ruangan komen posting Emir,‘Happy Birthday BIL’ (brother-in-law) bersempena hari lahirnya.

Terdahulu, menerusi bual bicara di atas talian bersama Ustazah Asma’ Harun, Mira mengesahkan hatinya sudah pun dimiliki dan dia serta keluarga sebelah lelaki sudah pun bertemu.Dalam pada itu itu, Ustazah Asma’ menjelaskan dalam agama Islam sekiranya terdapat persetujuan di antara kedua-dua belah keluarga ianya merupakan tanda ikatan pertunangan.

mira filzahMira Filzah BertunangWan Emir Astar