Pelakon kacak ini yang popular dengan bakat lakonan dalam drama pada tahun 2005, My Girl. Lee Dong-wook adalah salah satu pelakon Korea yang paling bersinar malah kerjaya semakain stabil dari tahun ke tahun, dan ia cukup aktif dalam lakonan drama dan filem.

Semalam pelakon Lee Dong Wook telah mengadakan sesi bertemu peminat pertamanya di Seoul yang berjudul 4 My Dear. Selain membuatkan peminatnya terpukau dengan ketampanannya, jejaka ini juga membuat aksi mengejut sehingga menyebabkan sebahagian peminatnya hampir histeria. Jom lihat gambar-gambarnya.

IKLAN

Selain popular kerana terlalu kacak, Lee Dong Wook juga digelar paling hangat. Dan inilah salah satu aksi yang dia lakukan di acara sesi bertemu peminat, 4 My Dear. Dia menunjukkan ‘Six Pack Abs’ kepada peminat yang hadir.

Lee Dong Wook dan Gong Yoo juga melakukan aksi ‘bromance’ dan persahabatan mereka buatkan penonton terharu dan terkesima.

Gong Yoo dan Lee Dong Wook telah mencuri tumpuan perhatian penonton dengan ‘chemistry bromance’ yang kuat mereka dalam drama ‘Goblin’, lebih-lebih lagi saat Lee Dong Wook mengulurkan tangannya dan mengiringi Gong Yoo naik ke pentas di sidang media drama ‘Goblin’ bulan Oktober yang lalu. Sebenarnya, di lokasi pergambaran drama juga mereka berdua sangat akrab selalu ceria bersama.

Sumber