Netizen Cemburu Melihat Bentuk Bibir Bintang Kpop Ini. Cantik Sangat Ke?

Mesti Baca

Pada awalnya netizen di Korea Selatan merasakan bentuk bibir Kpop Idol Chaeyeon ini aneh tetapi lama-kelamaan bibirnya dikatakan mulai menonjol malah paling cantik dikalangan selebriti wanita yang lain. Soalannya cantik sangat ke?

Nah ini dia!

Foto – Pinterest

Dikenali sebagai salah seorang selebriti paling cantik di Korea Selatan, netizen di sana menyuarakan rasa cemburu dengan bentuk bibir Chaeyeon yang seperti hati itu. Bahagian atas bibirnya nampak comel dipengaruhi ‘cupid’s bow’ yang tinggi serta bentuk matanya yang berupa seolah ‘hati’.

Foto – Koreaboo

Untuk pengetahuan anda, bukan sahaja bentuk bibir yang dicemburui malahan kulit wajahnya yang putih bersih dan warna mata turut membuatkan gadis Korea ‘menangis’.

Apapun, pasti selepas ini ramai yang mengubah bentuk bibir mereka menjadi persis Chaeyeon yang nampak terletak dan comel sahaja.

Pada penulis, bukan Chaeyeon sahaja yang miliki bibir cantik dan seksi, terdapat juga selebriti lain baik lelaki dan perempuan yang turut mendapat perhatian malah tidak kurang hebatnya.

BTS JIMIN. Foto – Pinterest

SULLI. Foto – Pinterest

BTS JIN. Foto – Amino

Seksi tak bibir mereka ini? Kylie Jenner pun cemburu tau kalau tengok…

SUMBER

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan