Hampir setahun mendirikan rumah tangga, pelawak dan pengacara Jihan Muse masih dibelenggu dengan pertanyaan mengenai cahaya mata. Walaubagaimanapun, Jihan dan suami menyerahkan soal cahaya mata terhadap ketentuan Tuhan selain mengakui setakat ini dia tidak merancang.

Jihan sah bergelar isteri kepada Ungku Hariz, 32, pada 20 Mac tahun lalu bakal menjalani penggambaran drama bersiri, Biniku Ninja, di Eropah selama sebulan setengah. Munurut laporan dari Berita Harian Online, Drama bersiri ini gandingan Jihan dan suaminya sebagai watak utama.

IKLAN
Lega rasanya apabila mendapat tawaran berlakon bersama suami kerana penggambaran dijadualkan berlangsung di luar negara, lebih daripada sebulan. Kalau boleh, saya tidak mahu tanggungjawab sebagai isteri terabai.

Jihan turut memberitahu ini bukan gandingan pertamanya bersama suami dan merasa bersyukur dapat peluang sebegini.

Sebelum ini, kami pernah juga bergandingan bersama, jadi tidaklah kekok untuk saya dan suami menerima tawaran menjayakan Biniku Ninja. 

Jihan ditemui semasa majlis meraikan 10 tahun kejayaan kempen baharu di Aloft Hotel, Kuala Lumpur. Majlis turut dihadiri oleh beberapa orang selebriti tanahair seperti penyanyi dan pelakon Dafi, Ismaliza AF, Reyhana, Fazli Zainal dan Mya Matahari.

Accent Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan dengan Kempen Baharu

Accent Prime, salah satu daripada jenama Alma Lasers yang paling berjaya dan telah diperakui untuk penegangan kulit, pengkonturan badan dan stesen kerja peningkatan estetika meraikan ulang tahun ke-10 dengan kempen yang baharu dilancarkan.

Alma Lasers, penginovasi global penyelesaian laser, berasaskan cahaya, frekuensi radio dan ultrabunyi untuk pasaran.

Platform terkini menggabungkan inovasi termaju dalam ultrabunyi dan teknologi frekuensi radio Unipolar bagi menghasilkan rawatan yang boleh disesuaikan dengan pelanggan, pantas, berkesan dengan hasil yang berpanjangan.

Accent Prime, platform Accent generasi ke-empat dilancarkan dalam jangkamasa 10 tahun, boleh menggandakan kepantasan pengkonturan badan dan rawatan penegangan kulit.

Kempen ulang tahun Accent ke-10 menarik penglibatan melalui peraduan di Facebook, video dan penyebaran isi kandungan digital, yang akan mempamerkan kejayaan jenama ini.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Accent Prime layari lawam sesawang www.almaaccentprime.com.

Sumber

IKLAN