Kisah penyanyi berumur 23 tahun ini mula tular selepas keluar dengan single “All About That Bass”.

Tonton Video Muzik All About That Bass

IKLAN

Seperti yang kita semua tahu, lagu ini berkisarkan tentang seorang gadis yang mempunyai bentuk badan gempal dan cuba menegakkan pendapat bahawa orang yang berbadan gempal juga punyai sisi cantik bahkan adalah lebih menarik daripada mereka yang berbadan langsing. Lagu tersebut menjadi hit, berada dalam carta teratas Billboard Hot 100 selama lapan minggu berturut-turut sebaik diterbitkan sekitar 2014.

Sebuah babak dalam video muzik All About That Bass. Foto – Youtube

Sesuai dengannya, tubuh yang dimiliki penyanyi dan pengubah lagu muda ini boleh dianggap ‘besar’ namun bukanlah dalam keadaan yang mengaibkan. Dirinya masih kelihatan cantik biarpun tidak mempunyai potongan tubuh langsing dan lampai persis Victoria’s Secret Angel, Karlie Kloss.

Penghujung tahun lalu, kita dikejutkan dengan khabar gembira bahawa selebriti itu sedang berpacaran dengan hero filem kanak-kanak Spy Kids, Daryl Sabara. “Saya tak pernah rasa seksi apabila berada dekat dengan lelaki sebelum ini,” kata Meghan dalam satu temu bual.

“Tidak ada sesiapa pun pernah memuji kecantikan badan saya seperti mana Daryl lakukan. Ternyata dia begitu obses dengan bentuk tubuh saya malah setiap inci darinya. Ini secara tidak langsung menambah keyakinan diri saya dan dia adalah seorang wira, kami ibarat berada di dalam syurga bersama.

https://www.instagram.com/p/BR9Uh22jGMX/?taken-by=meghan_trainor&hl=en

Nampaknya Meghan benar-benar cintakan lelaki itu seperti mana lelaki itu menerima dia seadanya sehinggakan ada ura-ura mengatakan bahawa dia akan menerbitkan satu lagi single hebat yang bertajuk “Marry Me” ditujukan khas buat kekasih hatinya itu.

“Saya menulis enam buah lagu tentang dirinya sambil wajahnya di hadapan saya,” tambah Meghan.

“Salah satunya bertajuk ‘Marry Me’”.

SUMBER 1, 2 & 3

IKLAN