Si cantik manis lagi jelita Ivanka Trump merupakan anak perempuan Presiden Amerika Syarikat Donald Trump. Wanita berusia 35 tahun ini sukses dalam dunia peribadi dan kerjaya. 

Beliau yang terdahulu seorang model kemudian menginjak dalam dunia bisnes dan kini tampil dengan jawatan pembantu Presiden. Iyalah, kalau dah Amerika Syarikat sudah dibawah tangan bapanya pasti apa sahaja Ivanka boleh jadi di Amerika. 

Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila ramai mula sedar dengan sifat aneh di mata Ivanka. Hijau atau coklat? Jom kita tengok betul ke warna si Ivanka ini bertukar-tukar…

IKLAN
Foto – Getty Images
Foto – Getty Images
Foto – Getty Images

Beza sangat kan?

Bila timbul pelbagai konspirasi mengenai warna mata Ivanka, dari laporan E! mengatakan Ivanka gemar memakai kanta lepas warna hijau ketika menghadiri perjumpaan dengan orang-orang penting, VIP. 

Warna anak mata asal beliau ialah coklat gelap tetapi Ivanka memilih kanta lekap warna hijau atau hazel sebagai aksesori uniknya. 

Namun Ivanka memilih menggunakan warna mata aslinya ketika bersua dengan Perdana Menteri Kanada, Justin Trudeau. Agaknya kenapa ya? 

Foto – New York Daily News