Ratu Cantik Italy Dedah Wajah Selepas Disimbah Asid

Mesti Baca

‘Tokti’ Pun Puji! Peminat Kagum Hannah Delisha Miliki Suara Merdu

Belum pun 'habis' memperkatakan mengenai perkahwinannya, pelakon Hannah Delishah sekali lagi mencuri perhatian peminat menerusi sebuah video 'teaser' yang...

Wow! Ramai Terkejut Lihat Wajah Ezurin Khyra Pada 21 Tahun Yang Lalu

Siapa saja tak kenal dengan nama Datin Ezurin Khyra yang mendapat gelaran ‘Crazy Rich Asian’ oleh peminatnya. Pada tahun...

Mak Ayah Dihina Sampai Panggil ‘Bodoh’? Dekati Kisah Kak Girl Yang Menyentuh Hati

Kak Girl sebak hingga mengalirkan air mata dalam sebuah video temubual eksklusif bersama selebriti dan influencer oleh Subhome. Dalam video...

Dikenali sebagai gadis rupawan dan pernah bergelar Ratu Cantik dari negara Italy, Gessica Notaro, 27, akhirnya mendedahkan wajahnya yang terkini selepas disimbah asid.

Gessica muncul di TV Canale 5’s Maurizio Costanzo dan telah ditemu ramah tentang peristiwa hitam yang menimpa dirinya itu angkara teman lelakinya.

Menurut laporan Daily Mail, Gessica yang sebelum ini bekerja di sebuah pusat akuarium telah bertemu dengan bekas kekasihnya, Tavares di tempat yang sama.

Perhubungan pasangan ini berakhir pada Ogos 2016 sehinggalah Tavares bertindak dengan menyerang Gessica dengan menyimbah asid ke mukanya kerana cemburu.

“Sewaktu dia mencurahkan asid ke muka saya, saya melutut dan berdoa supaya mata saya tidak buta.

“Saya juga telah dikurung selama dua bulan di dalam hospital dan hanya boleh bercakap dengan ibu saya menerusi tingkap cermin,” katanya.

Finalis pertandingan Miss Italy 2007 ini masih trauma dengan kejadian yang menimpanya dan sehingga kini Gessica masih mendapat rawatan susulan bagi memulihkan wajah.

Sumber

Terkini

Park Bom Nekad Berpindah Ke Sebuah Pulau, Ini Alasannya!

Penyanyi Korea dan bekas ahli kumpulan 2NE1, Park Bom yang berada dalam episod rancangan televisyen 'On & Off',  berkongsi...

Artikel Berkaitan