Netizen Korea Pilih Jejaka Ini Sebagai Selebriti Paling Kacak (5 Gambar)

Mesti Baca

JYJ Kim Jaejeoong telah dipilih sebagai selebriti lelaki miliki wajah paling memukau.

Foto – Tumblr

Sebuah laman portal komuniti di Korea Selatan baru-baru ini telah menganjurkan satu bancian untuk netizen Korea mengundi selebriti lelaki yang mereka fikir mempunyai penampilan berserta wajah paling memukau di luar dan ketika beraksi di pentas.

Bancian tersebuat mempunyai dua soalan – yang pertama mereka dikehendaki memilih selebriti dengan wajah paling kacak, memukau dan soaalan kedua pula perlu memilih 1 dari 6 kata sifat yang menggambarkan mereka, seperti ‘fierce’, ‘sensual’, ‘magnetic’, ‘intelligent’ dan ‘handsome’.

Kim Jaejoong memenangi undian dengan peratusan 40.2%, diikuti Lee Joon Ki 17.8% dan Kim Jae Wook 5.5%. Dilaporkan, 45% daripada mereka yang mengundi menyifatkan Jaejoong sebagai selebriti lelaki paling terbaik, bukan sahaja miliki wajah yang kacak dan memukau bahkan cukup bertenaga ketika beraksi di pentas.

Jom lihat koleksi gambar Jaejoong.

Foto – Koreaboo

Foto – Koreaboo

Foto – Pinterest

Foto – Koreaboo

Tapi memang tidak dinafikan wajah JYJ Jaejoong sememangnya seperti anime Jepun, sangat sharp.

SUMBER

Terkini

[VIDEO] Shanell Harun Cemas, Pekerja Butik Dirasuk Makhluk Halus

Pereka fesyen terkenal, Shanell Harun berkongsi pengalaman yang mencemaskan apabila salah seorang kakitangannya telah dirasuk makhluk halus. Nafi Cari Publisiti  Berkongsi...

Artikel Berkaitan