Nampaknya bintang Bollywood ini sudah menempah nama di dunia perfileman Hollywood. Priyanka Chopra bergandingan bersama pelakon lain yang hebat seperti Dwyane Johnson dalam filem terbarunya Baywatch bakal ditayangkan tidak lama lagi. Filem Baywatch mengisahkan Dwayne Johnson atau yang terkenal dengan The Rock yang berperanan sebagai penjaga pantai yang disegani oleh teman-temannya kerana kehandalannya melakukan setiap pekerjaannya.

Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) dan rakan barunya (Zac Efron) harus menyelesaikan sebuah kes pembunuhan yang terjadi di pantai. Mereka berdua dan seluruh pasukannya berusaha mencari pesalah yang akan mengancam masa depan pantai yang mereka jaga selama ini.

IKLAN

Filem Baywatch merupakan sebuah filem bergenre komedi terbaru dari Amerika Syarikat arahan Seth Gordon bersama dua orang penulis iaitu Mark Swift dan Damian Shannon.

Filem Baywatch ini dibintangi oleh Dwayne Johnson, Zaz Efron, Alexandra Daddario dan David Hasselhoff. Bagi sesiapa yang ingin menyaksikan pratonton filem yang bakal ditayangkan pada 23 Mei 2017 di MBO, The Starling Mall, Damansara Utama pada jam 9.15 malam, jom rebut peluang menarik ini dengan dapatkan sepasang pas masuk dengan hanya memberi slogan paling kreatif.

Syarat Penyertaan

   • Like Facebook murai.my dan follow Instagram @hangatdotcom
   • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
   • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
   • Peraduan ini hanya sah dari 5 Mei – 22 Mei 2017.
   • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
   • Keputusan hakim adalah muktamad.
   • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di MBO, The Starling Mall, Damansara Utama bermula jam 7 malam.