Di Usia 56 Tahun, George Clooney Akhirnya Dikurniakan Anak Kembar

Mesti Baca

Aktor berusia 56 tahun ini baru sahaja dikurniakan sepasang anak kembar, lelaki dan perempuan.  Ini merupakan anak pertama George Clooney dan Amal, setelah mereka menikah pada tahun 2014 di Venice. Sekitar awal tahun ini, George pernah meluahkan isi hati mengatakan rasa tak sabar untuk memiliki cahaya mata.

“Pagi tadi Amal dan George menyambut kelahiran Ella dan Alexander Clooney. Ella, Alexander dan Amal dalam keadaan sihat, bahagia dan baik.” kata jurucakap Clooney Stan Rosenfield.

Rosenfield tidak memberitahu di mana anak kembar ini dilahirkan tetapi baru-baru ini pasangan itu nampaknya telah menghabiskan banyak masa di England.  Isterinya Amal Clooney masih berkhidmat bekerja sebagai peguam hak asasi manusia dalam pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu dan menggesa masyarakat antarabangsa untuk menyiasat jenayah yang dilakukan oleh Negara Islam di Syria dan Iraq.

Sementara itu, pelakon, pengarah dan penerbit George pernah berkahwin dengan pelakon Talia Balsam dari 1989 sehingga 1993, sebelum wataknya dalam siri televisyen “ER” melonjakkan beliau menjadi bintang antarabangsa.

https://www.youtube.com/watch?v=5c4h9Wm250c

Sumber

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan