Gaya hidup artis Indonesia masa kini memang agak luar biasa. Bukan setakat barang berjenama atau perhiasan mewah seperti yang selalu ditunjukkan oleh sesetengah jutawan kosmetik di Malaysia ini malah mereka ada lebih dari itu.

Mereka ada yang sudah memiliki helikopter hingga pesawat sendiri. Siapa selebriti tersebut ya?

Syahrini

Penyanyi Pop Indonesia, Syahrini telah menarik perhatian netizen baru-baru ini. Bekas duet Anang Hermansyah ini memang kerap menunjukkan kemewahan hidupnya.
Rata-rata pemintanya sudah mengetahu jika Syahrini menaiki helikopter pribadi untuk menuju ke mana daerah jauh di Indonesia.

IKLAN

Kali ini, Syahrini terlihat menaiki helikopter peribadinya menerusi video yang dimuatnaik di Instagram peribadinya, @princessyahrini. Syahrini dalam perjalanannya mengunjungi Grand Opening Bandung Princess Cake.

Syahrini mengenakan baju serba putih dan membawa sebuah jambangan bunga berwarna pink.Dia tidak bersendirian, Syahrini ditemani oleh pembantu dan adiknya, Syahrani. Momen ini pun turut dimuatnaik oleh Instagram gosip @makrumpita.

Raffi Ahmad

Tak hanya Syahrini sahaja, pelakon dan pengacara kacak Raffi Ahmad memang dikenali sebagai pengumpul barang-barang mewah. Dari jam tangan sehinggalah kereta tidak ada satupun yang harganya murah. Ya, Raffi difahamkan telah memiliki pesawat dengan logo besar RA Jeans di badan pesawat itu.

Sumber Tribunnews

IKLAN