Katy Perry sempat menghebohkan orang ramai dengan menjawab pertanyaan dari James Corden baru-baru ini. Penyanyi jelita ini telah menyenarakan kekasihnya berdasarkan kemampuan di atas ranjang.

John Mayer, lelaki yang pernah menjadi kekasih kepada Katy Perry selama dua tahun, menduduki tempat pertama dalam senarai itu. Orlando Bloom, kekasih terbaru Katy Perry, menduduki tempat kedua, manakala Diplo di tempat terakhir.

IKLAN

Sebagai bekas kekasih yang diletak dalam kedudukan tempat pertama dalam senarai tersebut, John Mayer akhirnya buka mulut. Namun sayangnya, tanggapan penyanyi “Changing” itu tidak dianggap sebagai bahan jenaka seperti temubual Katy Perry dan James Corden ketika itu.

“Saya tidak punya jawapan yang bagus untuk isu itu,” ujar John Mayer melalui wawancara yang dilakukan Rolling Stone, baru-baru ini. John Mayer justeru berbicara soal isu lain yang agak membosankan.

“Saya tidak mahu mencari glamour atau publisiti. Sekarang saya lebih fokus pada dunia muzik. Saya telah melalui kehidupan pada usia muda, tapi sekarang sudah berumur 38 tahun. Saya tidak boleh menjadikan diri seperti dahulu lagi,” kata John Mayer.

Sumber Cosmolitan