Kemampuan Seks Dipuji Katy Perry, Ini Respon John Mayer

Mesti Baca

‘Terima Kasih Banyaklah!’- Zarina Zainuddin Kesal Bekalan Air Di Rumah Kena Potong

Pelakon Zarina Zainuddin hari ini meluahkan rasa kecewanya terhadap tindakan Pengurusan Air Selangor. Menurut hantaran terbarunya di akaun instagram...

Ikuti Jejak Kylie & Kim, Kris Jenner Bakal Mempunyai Jenama Kecantikan Sendiri

Kris Jenner bakal menceburkan diri dalam perniagaan kecantikan. Beliau dikatakan mengikuti jejak langkah anak perempuannya yang turut mempunyai empayar...

Guna Dulu Sebelum Beli? Tilam Sonno Beri Anda Pengalaman Yang Luar Biasa

Anda sedang mencari tilam baru? Kami sangat memahami bahawa proses memilih tilam yang baik memerlukan kita untuk bersusah payah...
Zaidin Alberthttp://www.murai.my
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.

Katy Perry sempat menghebohkan orang ramai dengan menjawab pertanyaan dari James Corden baru-baru ini. Penyanyi jelita ini telah menyenarakan kekasihnya berdasarkan kemampuan di atas ranjang.

John Mayer, lelaki yang pernah menjadi kekasih kepada Katy Perry selama dua tahun, menduduki tempat pertama dalam senarai itu. Orlando Bloom, kekasih terbaru Katy Perry, menduduki tempat kedua, manakala Diplo di tempat terakhir.

Sebagai bekas kekasih yang diletak dalam kedudukan tempat pertama dalam senarai tersebut, John Mayer akhirnya buka mulut. Namun sayangnya, tanggapan penyanyi “Changing” itu tidak dianggap sebagai bahan jenaka seperti temubual Katy Perry dan James Corden ketika itu.

“Saya tidak punya jawapan yang bagus untuk isu itu,” ujar John Mayer melalui wawancara yang dilakukan Rolling Stone, baru-baru ini. John Mayer justeru berbicara soal isu lain yang agak membosankan.

“Saya tidak mahu mencari glamour atau publisiti. Sekarang saya lebih fokus pada dunia muzik. Saya telah melalui kehidupan pada usia muda, tapi sekarang sudah berumur 38 tahun. Saya tidak boleh menjadikan diri seperti dahulu lagi,” kata John Mayer.

Sumber Cosmolitan

Terkini

3 ‘Influencer’ Sosial Media Diberi Vaksin Terlebih Dahulu? Ini Penjelasan Dr Noor Hisham

Nampaknya ramai netizen yang terkeliru dengan sebuah laporan berita tempatan yang mendakwa Hospital Serdang berhasrat beri vaksin Covid-19 kepada 'Influencer'...

More Articles Like This