Sejak akhir-akhir ini penyanyi jelita Agnes Monica agak jarang diperkatakan dalam dunia hiburan. Hubungan cinta Agnes dan atlit Wijaya Saputra mkin intim dan kedua-duanya sering memperlihatkan kemesraan melalui media sosial.

Selama menjalin hubungan sebagai sepasang kekasih, mereka jarang menerima gosip panas. Peminat-peminatnya selalu mendoakan hubungan cinta keduanya akan berakhir di jinjang pelamin.

Tetapi ada desas-desus yang mengatakan Agnes dan Wijaya sudah dikhabarkan bernikah. Ini terbukti apabila Agnes pernah menunjukkan cincin yang dipercayai sebagai simbol tanda pernikahan mereka.

IKLAN

Walaubagaimanapun, belum ada kepastian sahih mengenai hal ini.

https://www.instagram.com/p/BWAJdxqFesh/?taken-by=saputrawijaya&hl=en

Satu posting terbaru dari Wijaya di akaun Instagramnya telah mencuri perhatian peminat dan pengikutnya. Dalam foto tersebut, kelihatan Wijaya memeluk erat Agnes beserta kapsyen yang romantik. Kapsyen tersebut telh mencetuskan spekulasi oleh orang ramai sebagai petanda bahawa keduanya sudah menikah.

Wijaya juga seolah-olah telah membongkar rahsia dengan memberitahu mereka berdua telah menikah.

Tulisan Wijaya Saputra yang begitu romantis itu membuat para netizen semakin yakin jika berdua sudah bernikah. Walaubagaimanapun ini hanya sekadar spekulasi, sehingga kini pasangan ini masih belum memberi kata putus tentang hubungan mereka.

Sumber Slide Gossip