ANNABELLE CREATION : Jawab 2 Soalan & Menang Sepasang Pas Tayangan Perdana Eksklusif

Mesti Baca

Filem sekuel Annabelle terbaru yang berjudul ANNABELLE CREATION sebagai kelanjutan dari filem 2014 yang begitu berjaya dengan meraih keuntungan $257 juta. Kini pasangan, Peter Safran dan James Wan kembali berkolaborasi yang sebelumnya juga berhasil menaikkan populariti filem The Conjuring.

ANNABELLE CREATION adalah kisah tentang seorang pembuat boneka bersama isterinya,di mana beberapa tahun mengalami kesedihan mendalam atas kematian tragis anak perempuan mereka yang masih kecil, menerima kehadiran beberapa anak gadis remaja dan seorang biarawati yang datang dari sebuah pusat asuhan ke rumah mereka. Segera, mereka menjadi sasaran kegilaan menghantui diri seluruh penghuni di situ.

Filem yang ditulis oleh Gary Dauberman yang juga pernah terlibat dengan filem pertama. Pelakon utama ANNABELLE CREATION adalah Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee, Tayler Buck, Anthony LaPaglia dan Miranda Otto.

Filem seram ini akan dijadualkan untuk ditayangkan mulai Ogos 11, 2017, ANNABELLE CREATION yang akan diterbitkan oleh New Line Cinema dan diedarkan oleh Warner Bros. Pictures.

Berikut merupakan trailer terbaru itu menunjukkan permulaan kewujudan anak patung misteri Annabelle dan bagaimana kuasa jahat mula memasuki anak patung itu. Trailer itu dimulakan dengan penampilan Samuel Mulins dan isterinya, Esther yang kehilangan anak mereka akibat dilanggar kereta.

Nak tahu kesudahannya? Jom ramai-ramai tonton tayangan perdana filem ini secara eksklusif dan percuma dengan menyertai peraduan yang disediakan dibawah. Tayangan Perdana ‘ANNABELLE CREATION’ bakal diadakan pada 9  Ogos 2017 di GSC, Mid Valley pada jam 8.45 malam.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatdotcom dan twitter @hangatdotcom
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 7 Ogos 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di GSC, Mid Valley, bermula jam 7.30 malam.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan