Ketika ini, isu Alif Aziz bersama isterinya, Bella Astillah sudah hampir ke penghujungnya. Namun berlainan pula dengan Afifah Nasir kerana beliau dikecam hebat gara – gara Alif Aziz meminta beliau tampil memohon maaf setelah apa yang terjadi pada minggu lalu.

Saya dan dia tahu apa yang berlaku sebenarnya. Jika saya boleh mengaku kekhilafan diri dan memohon maaf, dia juga sepatutnya melakukan perkara sama dan tidak perlu menegakkan benang yang basah.

Pada sidang media yang berlangsung baru – baru ini yang turut dikongsi di laman Facebook, telah ditonton oleh hampir 800,000 pengguna dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen termasuk meminta Anzalna, kakak kepada Afifah Nasir untuk meminta maaf kerana kerana mengeluarkan kenyataan seolah menuduh Bella Astillah meroyan selepas bersalin.

Tidak lama selepas itu, Anzalna memohon maaf secara terbuka dan akui kesilapannya dan berjanji untuk menyiasat perkara sebenar meskipun ianya melibatkan adiknya sendiri.

IKLAN

Saya dengan rasa rendah diri ingin memohon maaf atas keterlanjuran kata kepada semua pihak, termasuk pada pihak sana

Dan pada jumaat yang lalu, Anzalna turut memuat naik gambar di Instagram beserta komen,

Helo sabar ya, aunty ni tengah tolong siasat untuk korang. Kalau @afifahnasir93 bersalah maka haruslah bertaubat dan minta maaf. tapi sekiranya kalau pihak sana bersalah apa patut kita buat? makcik tolong selesaikan masalah ni.penat dah diorang type tu.masing -masing tak sabar nak tahu kebenaran termasuk la i

Menurut Alif Aziz, beliau difahamkan oleh pihak produksi, Afifah menghadapi masalah kesihatan dan berjanji akan datang ke lokasi pada keesokan harinya namun beliau tidak memunculkan diri dan bertindak mendiamkan diri.

Beliau juga meminta maaf ekoran beliau ditahan polis, penggambaran lakonan mereka tertangguh dan turut merayu kepada Afifah Nasir supaya bersikap profesional.

Terkini, ada spekulasi yang mengatakan kontrak Afifah Nasir bersama beberapa jenama terkenal seolah-olah telah ditamatkan serta merta. Hal ini berlaku selepas gambar beliau bersama jenama – jenama terkemuka di Instagram telah dipadamkan.

Jika benar, kemungkinan besar jenama – jenama ini bertindak sebegitu kerana tidak mahu tercalit sama dengan kontroversi yang melanda Afifah Nasir.

Sumber dan Gambar MStar Online

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry