Menangi Pas Eksklusif Tayangan Perdana Filem American Made

5

Buat peminat fanatik pelakon kacak, Tom Cruise pasti tidak akan melepaskan peluang ini. Selepas filem The Mummy,bintang ternama ini bakal muncul di pawagam berhampiran anda menerusi filem aksi yang memukau , American Made di bawah arahan Doug Liman yang sebelum ini terkenal dengan filem Mr & Mrs Smith dan Edge of Tomorrow

Dibintangi oleh Tom Cruise, Sarah Wright,Domnhnall Gleeson dan Jayma Mays, filem American Made akan mula menemui penonton pada 29 Ogos 2017.

Filem American Made mengisahkan tentang seorang juruterbang pesawat komersil yang bernama Barry Seal ( Tom Cruise) yang telah dipecat dan direkrut menjadi anggota CIA . Beliau telah ditugaskan untuk menyamar menjadi pengedar buat raja dadah,Pablo Escobar.

IKLAN


Dalam masa yang sama, beliau turut ditugaskan untuk mengintip perkembangan ancaman pihak musuh di wilayah Amerika Tengah. Barry Seal sedar akan bahawa beliau kini telah terlibat dalam sebuah misi rahsia CIA yang terbesar dalam sejarah Amerika, dan secara tidak langsung , organisasi rangkaian bekalan dan penyeludup dadah dari bandar Medellin, Colombia menjadi semakin kuat dan hampir melumpuhkan White House. Filem aksi ini diklasifikasikan sebagai tontonan di atas umur 18 tahun.

Adakah Barry Seal berjaya menyelamatkan keadaan? Jangan lupa untuk menonton filem yang penuh dengan babak aksi ini. Eksklusif untuk pembaca murai.my , anda berpeluang untuk menonton tayangan perdana filem  American Made secara eksklusif dan percuma di TGV One Utama pada 29 Ogos 2017 jam 9.15 malam hanya dengan dengan menjawab beberapa soalan mudah di bawah.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatdotcom dan twitter @hangatdotcom
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 25 Ogos  2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di TGV, One Utama, bermula jam 8.30 malam.