Filem Seram ‘IT’ : Jawab Soalan & Menang Sepasang Pas Tayangan Perdana Eksklusif

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Sebuah filem bergenre seram yang bakal menemui penonton di panggung pada 7 September 2017 diberi judul ‘IT’. Filem ini diarahkan oleh Doug Davison, David Katzenberg, Roy Lee dan Dan Lin. Disutradarai oleh Cary Joji Fukunaga dari skenario Dave Kajganich dan Cary Joji Fukunaga. Belum jelas siapa pemain utama untuk mengisi film ini.

Filem seram dari produksi New Line Cinema berjudul “IT” bakal menemui penonton di panggung pada 7 September 2017. Filem yang diarahkan oleh Andy Muschietti (“Mama”), diadaptasi dari novel Stephen King yang sangat popular.

Filem ini bermula dari sekelompok anak melawan badut jahat bernama Pennywise,di mana sejarah pembunuhan dan keganasan bermula sejak berabad-abad lamanya. Ketika makhluk tersebut muncul, anak-anak mulai berkumpul dan badut tersebut mulai melakukan aksinya. It merupakan sesuatu yang pernah dilihat anak-anak. ketika hujan badai, makhluk “IT” tersebut bersembunyi dan menjadikan ketakutan di setiap mimpi buruk tiap orang. Ia juga terkadang muncul, menangkap, menakutkan dan membunuh orang-orang.

“IT” dibintangi oleh Bill Skarsgård (“Allegiant,” “Hemlock Grove” TV) sebagai watak jahat, Pennywise. Ramai pelakon muda juga membintangi filem ini, termasuk Jaeden Lieberher (“Midnight Special”), Jeremy Ray Taylor (“Alvin dan Chipmunks: The Chip Road”), Sophia Lillis (“37″), Finn Wolfhard (TV ” Jack Strawberry (“Tales of Halloween”) dan Nicholas Hamilton (“Captain Fantastic”), Wyatt Oleff (“Guardians of the Galaxy”), Chosen Jacobs (“Cops and Robbers”).

Film ini akan ditulis naskahnya oleh Dave kajganich dan Car Joji Fukunaga. Film ini merupakan adaptasi dari novel yang terbit tahun 1986. Scenario film ini akan dibuat dalam dua bagian yaitu Stephen King IT bagian 1 dan 2. Filem “IT” akan ditayangkan di seluruh dunia mulai 8 September 2017, oleh Warner Bros. Pictures, Warner Entertainment Company.

Jom ramai-ramai tonton tayangan perdana filem ini secara eksklusif dan percuma dengan menyertai peraduan yang disediakan dibawah. Tayangan Perdana ‘IT’ bakal diadakan pada 5 September di GSC, Mid Valley pada jam 8.45 malam. 

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatdotcom dan twitter @hangatdotcom
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 2 September2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di GSC, Mid Valley, bermula jam 8.00 malam.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan