Bila cakap pasal fesyen, selebriti mempunyai citarasa masing-masing. Ada di antara mereka suka tampil dengan cara yang luar biasa, ada juga yang gemar dengan gaya yang ringkas. Ada juga yang tampil nampak sederhana tapi harganya melampau mahal. Sudah tentu ramai peminat yang ternganga aja bila dapat tahu harganya.

Baru-baru ini Krisdayanti mencuri perhatian ketika tengahmengemas rumah. Ya, tentu saja karier cemerlang tak membuat pelantun Menghitung Hari ini lupa kewajibannya sebagai seorang wanita.

Ramai memerhatikan penampilan KD nampak sederhana yiaitu hanya mengenakan t-shirt hitam ditambah seluar singkat denim. Bagi orang biasa mungkin tidak nmampak mahal. Namun setelah ditelusuri ternyata harganya mencengangkan juga!

IKLAN

Tshirt hitam dengan tulisan Life is Gucci tersebut merupakan produk “GucciGhost T-Shirt” yang dijual berharga US$ 890 atau sekitar RM3,826. Harga sehelia tshirt biasa ini dah sama dengan harga seunit motor.

Bagi selebriti yang memiliki pendapatan yang tinggi tentu harga sebegitu bukanlah nilai yang tinggi. Sementara bagi masyarakat biasa tentu boleh digunakan untuk membeli berbagai macam barang.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry