“Kuat berdrama lah! Kenapa masa buat T***k tu tak nak buat live? dah buang baru nak live? Bukan main drama siap tunjuk silikon la, menangis dalam kereta la, baca Al-Fatihah dalam kereta la, kuat betul drama kan?..”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=131&v=uD2ecuSUJdQ

Ujar pemilik NurSajat Aestethic, Nur Sajat atau lebih dikenali sebagai Sajat di dalam sebuah video live yang dikongsinya baru-baru ini. Ura-ura mengatakan sindiran tersebut ditujukan buat bekas pondan yang dikenali sebagai Cikgu Jefferi namun Sajat menafikan video yang dimuat naik tersebut sengaja ditujukan kepada individu tersebut.

“Memang saya cakap perkataan cikgu, tetapi ia bukan ditujukan kepada dia. Bukan apa banyak juga rakan saya yang berubah dan insaf, namun tak ada pula dorang menjaja cerita kepada umum.Perkara ini nanti orang akan fikir bukan-bukan. Kalau betul dah berubah, baguslah. Jangan pula nak ambil kesempatan itu untuk kepentingan peribadi untuk dikenali dan jual produk. Kesian dekat orang lain yang nak berniaga,”

Ujar Sajat. Malah beliau turut menambah jika Cikgu Jefferi terasa dengan apa diperkatakan, dia juga terasa dengan video yang pernah dimuat naik Cikgu Jefferi sebelum ini yang turut menyindir dirinya.

https://www.youtube.com/watch?v=Iu9KQOuYB2o

IKLAN


Terdahulu, Cikgu Jefferi atau sebelum ini dikenali sebagai Kak Qis pernah menggemparkan negara apabila membuat pembedahan fizikal menjadi seorang perempuan. Namun bekas guru ini sudah insaf dan turut menasihati Sajat untuk kembali ke pangkal jalan menerusi beberapa video yang telah dimuatnaik di laman sosial beliau.

Sumber Koleksi FaizDickie

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry