Berita gembira ini didedahkan sendiri oleh Dato Aliff Syukri secara eksklusif menerusi akaun Instagram sebentar tadi.  Menurut kapsyen yang ditulis oleh Aliff, dia mengesahkan bahawa usia kandungan 4 bulan dan tidak sabar untuk menanti kelahiran.

https://www.instagram.com/p/BYpcY6FHAYc/?taken-by=aliffsyukriterlajaklaris

Dalam pada itu, khabarnya Aliff sudah membuka akaun Instagram untuk bayi dalam kandungannya yang dinamakan @babyaliffsyukri bagi berkongsi perkembangan terkini anak yang bakal dilahirkan itu nanti.

https://www.instagram.com/p/BYndpcAn5nF/?taken-by=aliffsyukriterlajaklaris

Namun ada netizen yang ragu-ragu dengan berita ini kerana Aliff tidak menyatakan bahawa isterinya hamil, tetapi hanya memaklumkan bahawa dia tidak sabar untuk menantikan kelahiran bayi tersebut.

Nak dpt baby sendiri ke baby angkat?mudah2 an dpt baby sendiri… Tapi tk nampak pun perut datin sprt org hamil, baru sangat ke?

IKLAN

Dalam satu video yang dimuatnai, nampaknya Aliff sedang sibuk menyediakan persiapan barang-barang bayi yang bakal dilahirkan. Mereka sekeluarga sangat teruja dengan kehadiran bayi tersebut. Apa-apa pun kita nantikan apa update terbaru dari jutawan kosmetik ini ya!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry