Semalam, (5 September) telah berlangsungnya preview screening filem seram It di GSC Mid Valley dimana sebelum ini Hangat turut menganjurkan mini contest untuk mereka yang berminat menyaksikan filem ini. Terima kasih kepada Warner Bros Malaysia di atas peluang yang diberikan dengan memberi pass masuk secara eksklusif untuk filem ini.

Rata-rata komen dari pembaca Hangat yang menonton filem ini mengatakan filem ini sangat seram dan ada yang mengiktiraf filem ini sebagai filem paling seram untuk tahun 2017. Kami di Hangat turut berkesempatan menonton filem IT ini dan diakui filem ini sarat dengan elemen kejutan dan menakutkan.

Buat anda yang tertanya, filem IT ini mengenai sekumpulan kanak – kanak yang dikenali sebagai The Loser club yang ingin mencari salah seorang ahli keluarga kanak – kanak tersebut yang hilang. Kanak-kanak yang hilang tersebut sebenarnya telah diculik oleh  hantu badut yang dikenali sebagai Pennywise yang kemudian mengganggu seorang demi seorang ahli kumpulan tersebut.

IKLAN

Pelbagai makhluk seram telah muncul sehingga pada kemuncaknya kumpulan ini menjumpai rumah Pennywise dan misteri kehilangan kanak-kanak di bandar itu terbongkar.

Bagi anda yang berhasrat untuk membawa anak – anak yang berusia bawah 18 tahun sangatlah tidak digalakkan kerana filem ini terlalu ekstrem untuk ditonton dan tidak mustahil akan menyebabkan anak-anak anda benci dan takut akan badut untuk selama-lamanya .

Jangan lupa untuk saksikan filem IT di GSC berhampiran anda bermula pada 7 September ini!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry