Terharu melihat gambar Abby, Memey dan Norman Hakim sekeluarga bercuti bersama-sama. Rasanya semua pun tahu sejarah yang telah terjadi di dalam hidup mereka. Itu yang membuatkan rasa kagum dengan mereka. Mereka memilih Langkawi sebagai lokasi untuk bercuti bersama keluarga.

Bukan keluarga Norman sahaja, Black Hanifah juga berada di Langkawi untuk bercuti. Gambar mereka berdua sempat dimuatnaik oleh Black dalam Instagramnya. Dengan mempamerkan lengan berotot masing-masing serta kapsyen, “Sebenarnya Kami Kembar”, ternyata mereka kelihatan sangat akrab.

Apa yang mencuit hati, salah satu komen dari Norman ini boleh menjadi kontroversi. Norman memberi amaran kepada Black supaya tidak memuatnaik gambar mereka sedang bercium mulut. Biar betul? Jangan kata dah jadi geng kunyit pula!

Apa-apa pun, jangan buat apa-apa spekulasi yang buruk-buruk. Mungkin komen Norman ini hanya sekadar gurauan kerana sebelum ini pun dia pernah diusik oleh bekas isterinya Abby Abadi. Abby memuat naik sekeping foto suaminya, Mohd Faizal yang dipeluk oleh bekas suaminya, Norman. Secara berseloroh, Abby menggelarkan mereka sebagai geng kunyit.

IKLAN
Kredit Foto: Astro Gempak

Sememangnya Norman mempunyai sifat yang periang dan suka berjenaka. Jangan fikir bukan-bukan ok!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry