Kerana mulut badan binasa. Semalam (7 September) Hangat ada menyiarkan kisah mengenai seorang pengguna media sosial yang dikenali sebagai Pian Kpop yang telah memuat naik gambar Sajat bersama anak-anaknya.

Namun apa yang menjadi perhatian netizen adalah wajah anak-anak Sajat pada gambar tersebut telah diedit menjadi wajah Pian Kpop dan rata-rata netizen menghentam Pian kerana menganggap perbuatan tersebut seperti mengaibkan nama pengasas Nur Sajat Aesthetic Sdn Bhd.

Berang dengan tindakan tersebut, Sajat telah memuat naik satu gambar beserta status bahawa beliau tidak akan teragak – agak untuk mengambil tindakan terhadap individu berkenaan.

” SEDAP MULUT KO LETAK PIC ANAK AKU BUAT RUPA MACAM INI..HEY BODOH!! KO TU TAK ADA OTAK KER..KO NAK MELAWAK KER, APA KER, KO TAK ADA MODAL NAK MELAWAK KAN..JANGAN SAMPAI AKU AMBIL TINDAKAN..”

Menyedari akan kenyataan dari Sajat, hari ini Pian Kpop tampil menerusi satu video yang telah dimuat naik ke akaun Instagram nya dimana beliau ingin memohon maaf kepada Sajat.

IKLAN

https://www.instagram.com/p/BYvTWB5hPk5/?taken-by=pian_kpopp_official

Didalam video tersebut juga, Pian dilihat menangis dan berjanji tidak akan mengulangi perbuatan tersebut.

Diharap selepas ini Pian atau mana-mana individu yang ingin mencari pubsliti seperti ini, berfikirlah dahulu sebelum membuat sesuatu perkara

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry