Lagi cerita mengenai Dato Boy Iman! Sebelum ini Hangat pernah menyiarkan kisah Boy Iman yang dikatakan ingin berkahwin dengan pelakon jelita Tasha Shilla. Namun itu semua hanyalah gurauan dari usahawan dan pengarah tersebut.

Menurut Boy Iman yang dilihat bergambar bersama pelakon berkenaan di Instagram nya, beliau sebenarnya menawarkan pelakon berkenaan untuk berlakon dalam Blok 404 dan Teater Kontena 404.

Dek kerana pelbagai persoalan yang timbul dari kalangan peminat, akhirnya Tasha Shilla tampil memberi kenyataan di Instagram dengan menyatakan bahawa beliau tidak berminat dengan tawaran tersebut dan tidak mahu ada sebarang kaitan dengannya.Tambah Tasha Shilla, beliau turut menggelarkan Boy Iman sebagai Pakcik Boy Iman.

” Dua hari lepas Tasha menerima beberapa tawaran daripada pakcik Boy Iman tetapi Tasha tak berminat & tak terlibat.This is not for me..”

IKLAN

Kebanyakan netizen yang membacanya menganggap gelaran tersebut sebagai sesuatu yang melucukan dan tidak kurang juga yang melabel Dato Boy Iman terkena ‘friendzone’dato

Siapakah sebenarnya yang akan membintangi remake ‘Blok 404’ ini? Sama-sama kita tunggu pengumuman dari Dato Boy Iman.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry