Menangi Tiket & Barangan Eksklusif Filem Marvel Studios’ Thor: Ragnarok

6

Anda dah bersedia untuk menonton Thor: Ragnarok ? Filem ke tujuh belas Marvel Cinematic Universe ini merupakan kesinambungan filem ketiga Thor yang telah dihasilkan oleh Marvel Studios danakan ditayangkan di pawagam dari 26 October 2017.

FIlem Thor: Ragnarok ini telah diarahkan oleh Taika Waititi dan dibintangi selebriti antarabangsa ternama seperti Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, dan Anthony Hopkins.

Sinopsis Thor: Ragnarok

Filem Thor : Ragnarok ini juga adalah sambungan bagi Avengers :Age of Ultron dimana dalam filem kali ini ianya menceritakan mengenai Asgard yang telah diancam musuh akan tetapi Thor telah dipenjarakan di dunia yang lain tanpa tukul besi nya.

Bagi menyelamatkan Asgard dari Hela dan pertembungan para dewa ( Ragnarok) Thor dikehendaki melawan sahabatnya, Hulk di dalam prtarungan gladiator. Bersedia dengan pertarungan hebat Thor kerana filem Thor: Ragnarok akan berada di pawagam bermula pada 26 Oktober ini!

Khas untuk pembaca setia murai.my, kami ada 10 pasang tiket untuk anda tonton tayangan perdana filem Thor : Ragnarok pada 25 Oktober ini di GSC Mid Valley.

Bukan itu sahaja,anda ingin dapatkan pelekat, beg duit, topi, buku nota, T-Shirt glow in the dark dan USB Stick edisi terhad Thor? Mudah saja! Jawab soalan berikut dan mungkin anda adalah pemenangnya.

IKLAN

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 24 Oktober 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di GSC Mid Valley bermula jam 8.30 malam.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry