Satu babak panas yang mencetuskan kontroversi dalam dunia hiburan di mana Janna Nick dan Fattah Amin terlihat melakukan aksi ciuman untuk drama Coffee Prince. Isu ini sehingga kini masih menjadi pertikaian netizen. Kontroversi tercetus gara-gara gambar yang dikongsikan oleh Fara Mendoza menerusi Instastory miliknya dari lokasi penggambaran drama adaptasi dari Korea tersebut.

https://www.youtube.com/watch?v=irT5CNcRxy0

Susulan dari isu ini, seorang jurukamera telah tampil buat penjelasan. Juo Azri menerusi Instagramnya pada Sabtu mendedahkan foto dan jarak sebenar kedudukan antara Janna dan Fattah ketika penggambaran berlangsung.

IKLAN

“Gambar yang menjadi kontroversi… ini pandangan daripada skrin kamera saya. Babak ini dibuat atas alasan untuk membuatkan Emma Maembong cemburu dan secara automatik menolak tawaran nenek Raykal (lakonan Fattah),” tulisnya.

Dalam pada itu, menurut Juo Azri, babak itu dibuat dalam pelbagai versi yang mana akan dipilih sendiri oleh pihak Astro.

Drama Coffee Prince dijadualkan bersiaran di saluran Astro Ria pada November ini. Di bawah arahan Michael Ang, antara pelakon lain yang terlibat ialah Diana Danielle, Fahrin Ahmad, Sharifah Sakinah dan Sharifah Shahira.

Sumber IG Mycoffee Prince &  Mstar

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry