Minggu lalu, pentas akhir Super Spontar Superstar 2017 menyaksikan Kamal Adli telah menjuarai program tersebut sekali gus membawa pulang hadiah wang tunai RM 100,000 beserta trofi.

Kemunculan Emma Tanda Dah Berbaik?

Lebih mengejutkan pada malam itu, bekas kekasih Kamal, Emma Maembong turut hadir memberi sokongan malah video Emma mencium tangan Kamal juga tular di media sosial.

https://www.youtube.com/watch?v=Mr7BIC6fVZg&feature=youtu.be&a

Rata-rata netizen berasa gembira apabila mereka kelihatan sudah berbaik namun tetap menimbulkan tanda-tanya dikalangan peminat mengenai status sebenar hubungan mereka kini kerana sebelum ini Emma telah membuat kenyataan bahawa hubungan mereka hanya terhenti disetakat itu sahaja.

Ada juga netizen yang mengecam tindakan Emma mencium tangan Kamal kerana mereka berdua bukan mahram.

IKLAN

Kami Masih Berkawan

Menerusi sumber Berita Harian, menurut Emma mereka kini hanya berkawan baik sahaja. Malah beliau pernah berjanji dengan Kamal untuk hadir memberikan sokongan sekiranya dia layak ke peringkat akhir.

“Salahkah kami berkawan biarpun tidak mempunyai hubungan istimewa lagi? Seperti yang pernah saya katakan sebelum ini, kita tidak tahu siapa jodoh kita. Memandangkan saya masih solo, tiada salah jika saya berkawan dengan sesiapa saja..”

Benarlah kata Emma, beliau tidak menolak jodoh dengan sesiapa andai dengan Kamal sekalipun walaupun mereka pernah bergaduh sebelum ini. Buat Kamal, sekali lagi tahniah kerana menjadi juara Super Spontan Superstar!

Video : Diva Gojes 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry