Pada Isnin yang lalu, tamatlah sudah drama bersiri Titian Cinta yang dilakonkan oleh pelakon popular seperti Zul Ariffin, Farah Nabilah dan Daler Yusuf. Ternyata sepanjang drama ini ditayangkan, ianya sudah memberi pelbagai impak termasuk insiden terbaru yang mengejutkan ramai pihak

Kisah Hidup Sama Seperti Titian Cinta, Lelaki Ditembak Mati

Beberapa hari yang lalu, seorang lelaki telah bertindak menembak mati suami kekasihnya menggunakan senapang patah buatan sendiri di Felda Keratong Dua. Suspek dikatakan berbuat demikian kerana mendakwa kisah hidupnya sama seperti jalan cerita novel popular yang diangkat menjadi drama itu.

Mangsa dan isterinya adalah warga Indonesia dan telah berkahwin sejak dua tahun lalu, namun sedang mengalami keretakan rumah tangga dikpercayai menjalinkan hubungan sulit dengan suspek.

Peminat Menangis Drama Titian Cinta Sudah Tamat

Walaupun drama baru sudah mula ditayangkan, rata – rata peminat masih lagi berasa sedih dengan berakhirnya drama yang mencatat lebih dari 10 juta penonton ini.

IKLAN

“After 7 weeks we are at the end of #TitianCinta ..thanks so much to all of you, for your neverending support, your tweets, your messages – making us trend daily each time! You guys are amazing! .Also to #dramasangatsquad #TV3 and all the cast and crew of Titian Cinta. TERIMA KASIH!! Till we meet again❤️ #UmayrHarrisOut”

Kedua – dua pelakon utama drama ini, Zul Ariffin dan Farah Nabilah dikatakan cukup terharu dengan sambutan para peminat mereka.

Malah menurut Farah mereka bakal kembali dalam drama Titian Cinta Raya dan akan mengadakan sesi bertemu peminat tidak lama lagi bagi menghargai sokongan peminat – peminat beliau.

Sumber : MStar Online 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry