Jika anda menganggap seksi pada lelaki hanyalah bersandarkan tubuh badan yang tegap semata-mata ini bermakna anda salah. Kerana Blake Shelton telah buktikan tidak memiliki tubub badan yang tegap dan sasa juga berupaya merangkul gelaran lelaki paling seksi di dunia.

Blake telah dinobatkan sebagai lelaki paling seksi di dunia pada 2017 oleh majalah antarabangsa popular, PEOPLE baru-baru ini. Sebelum ini, 8 selebriti ini turut pernah menerima pengiktirafan yang sama. Siapakah mereka? murai.my bawakan secara eksklusif Hotlist senarai lelaki paling seksi di dunia.

IKLAN

1.The Rock- 2016

Daripada arena gusti ke lakonan. Disebalik filem aksinya, The Rock juga seksi! Mungkin pada bicepnya?

2.David Beckham- 2015

Kelebihan yang ada padanya membuatkan nama David Beckham cukup dikenali seluruh dunia, Boleh dikatakan setiap inci badannya telah dijadikan figura untuk menjayakan pelbagai jenama antarabangsa.

3.Chris Hemsworth- 2014

Selain memiliki sepasang mata yang cantik, Chris juga hadir dalam ‘pakej’. Pelakon yang memegang watak Thor ini masih lagi seksi sehingga sekarang!

4. Adam Levine- 2013

Tidak dinafikan beliau sememangnya seksi. Lihat saja gambarnya yang berbogel untuk menjayakan sebuah kempen. Seksi dan berani!

5. Channing Tatum- 2012

elaran lelaki paling seksi sememangnya layak buat beliau. Untuk anda yang tidak tahu, Channing Tatum suatu ketika dahulu pernah menjadi penari tiang di sebuah kelab malam

6. Bradley Cooper- 2011

Beliau juga membuktikan badan bukanlah segalanya. Mungkin aset seksinya terletak pada warna biru mata Bradley. Setuju?

IKLAN

7. Ryan Reynold- 2010

Bintang Deadpool ini bukan sahaja seksi malah turut menjadi rakyat Kanada pertama yang mendapat pengiktiran lelaki paling seksi di dunia.