Minggu ini, murai.my sekali lagi bawakan tayangan perdana bersama pembaca bertuah kami dan tayangan filem Daddy’s Home 2 turut diadakan di TGV One Utama.

Kesinambungan Yang Melucukan!

IKLAN

Apa yang boleh kami katakan mengenai sekuel kedua Daddy’s Home ini ianya lebih lucu berbanding sebelumnnya. Buat anda yang pertama kali menonton Daddy’s Home pasti agak janggal melihat Mark Walhberg memegang watak komedi lain dari kebiasaan. Secara keseluruhan, filem ini sarat dengan pelbagai kisah lucu yang menjadikan filem ini antara salah satu filem wajib ditonton tahun ini.

Sinopsis Daddy’s Home 2

Daddy’s Home yang mula ditayangkan pada 2015 kini kembali dengan pelbagai aksi yang lebih melucukan! Mengekalkan pelakon utama nya, Mark Walhberg dan Will Ferrel dalam Daddy’s Home 2 bakal menceritakan kisah mengenai kedua-dua bapa ini menginginkan Hari Krismas yang terbaik untuk anak-anak mereka. Oleh itu, mereka telah bersetuju untuk menyambutnya sekali dan turut menjemput bapa masing-masing untuk raikan Hari Krismas.

Akan tetapi segala-galanya bertukar menjadi huru-hara apabila kedua -dua bapa yang berlainan perangai ini mula menunjukkan perangai pelik masing- masing. Filem yang sesuai untuk ditonton seisi keluarga ini pasti akan membuatkan anda tidak akan kering gusi!