Ketika peminat masih sibuk berkata-kata mengenai ‘kehilangan’ Fattah Amin ketika berada di set rancangan MeleTOP, dalam perkembangan lain, pasangan ini telah berkongsi sesuatu dengan para peminat mengenai bakal anak-anak mereka.

Namakan Bakal Anak Sebagai Fatimah Aishah Dan Fath

Menurut Fattah, beliau sudah memilih nama dua anaknya ketika mengerjakan Umrah di Makkah bersama Fazura pada awal November lalu. Dua nama itu ialah Fatimah Aishah jika dikurniakan cahaya mata perempuan manakala Fath bagi anak lelaki.

IKLAN

“Kalau anak perempuan Fatimah Aishah, nanti kalau tengok filem Ayat-Ayat Cinta 2 ada nama watak itu.Kalau lelaki pula saya pilih Fath iaitu ada nama Fattah dan Fazura,”

Walaupun begitu, ketika ini Fazura bukanlah hamil seperti yang diperkatakan sebaliknya hanya perancangan awal mereka sekeluarga.

Bulan Madu Di United Kingdom

Pendedahan ini telah dikongsikan Fattah ketika di segmen Johara Pagi Era, Era FM bagi mempromosi drama terbaharunya berjudul My Coffee Prince. Tambahnya, dia kini sedang berehat daripada sebarang komitmen kerja dan bakal berbulan madu di United Kingdom tidak lama lagi.

“Saya sedang bercuti dan akan berbulan madu dahulu, kemudian sibuk dengan persiapan resepsi kami pada Januari depan”

Sumber : MStar Online