Rebut Peluang Menangi ‘In-Season Pass’ Filem The Greatest Showman

61

‘The Greatest Showman’ adalah film Hollywood yang bergenre drama, biografi dan muzikal, diterbitkan oleh 20th Century Fox. Filem ini diarahkan oleh Michael Gracey, dengan naskah cerita yang ditulis oleh Jenny Bicks dan Bill Condon.

Filem ‘The Greatest Showman’ diadaptasi dari kisah benar perjalanan kejayaan seorang legenda hiburan bernama Phineas Taylor Barnum, yang dikenal sebagai P.T Barnum, dalam mewujudkan impiannya membangunkan perniagaan pertunjukan, salah satu pertunjukan terbesar pada era tahun 1860-an, Barnum & Bailey Circus.

IKLAN

Filem ini dibintangi oleh pelakon hebat seperti Hugh Jackman lebih popular dengan gelaran ‘Logan’ berperanan sebagai P.T Barnum. Adapula Ellis Rubin yang berperanan sebagai P.T Barnum sewaktu muda. Bintang lainnya yang turut tampil di filem ini adalah Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya.

Pas Eksklusif (In-Season Pass) Untuk Dimenangi

Khas untuk anda yang ingin menonton filem ini bersama yang tersayang, murai.my mahu hadiahkan Pas Eksklusif Untuk 2 Orang ( In-Season Pass) menonton filem The Greatest Showman ini pada bila-bila masa bermula 28 Disember 2017 di pawagam seluruh Malaysia.

Bukan itu sahaja, anda juga akan diberikan cenderamata  khas buat pemenang bertuah.

Caranya hanya menjawab beberapa soalan mudah dan langkah mudah. Anda mungkin adalah pemenangnya.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan gambar anda bersama Idola pilihan anda di Instagram dan tag nama @HangatMalaysia
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif .
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 28 Disember 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.