Selebriti di Malaysia memang tidak dapat mengelak dari komen-komen negatif serta kata-kata yang kurang enak dari peminat di media sosial. Seperti pasangan selebriti ini iaitu Akim dan Stacy yang dikecam oleh peminat kerana memuat naik foto beliau ketika menyambut perayaan tahun baru tempoh hari. Di dalam foto berkenaan, ia secara tidak langsung menunjukkan ‘baby bump’ Stacy yang jelas kelihatan. Tetapi ramai pula yang tidak senang dengan foto tersebut kerana Stacy berpakaian terlalu ketat dan menampakkan tubuh badan.

akim-2_1-1

‘Saya tidak menyangka pula gambar untuk mengucapkan tahun baharu dan penghargaan kepada peminat menjadi tempat bergaduh. Tujuan utama ia dimuat naik kerana saya ingin menyambut 2017 dengan tangan terbuka dan aura positif.’ kata Akim.

IKLAN

Akim bertindak memadam gambar tersebut dari akaun media sosialnya dan berharap semua peminat tidak lagi menjadikan media sosialnya sebagai tempat untuk bergaduh dan menhentam antara satu sama lain. Mereka berdua juga manusia biasa yang punyai kesilapan dan sentiasa memperbaiki diri dari melakukan kesalahan.

akim-dan-stacy

sumber