Array

(VIDEO) Sangat Menyentuh Hati! Pertemuan Buat Kali Pertama Pasangan Kembar Ini Setelah 10 Tahun Terpisah

Mesti Baca

Sepasang adik-beradik kembar berbangsa Cina yang berusia 10 tahun bertemu buat kali pertama dan menangis kegembiraan sambil berpelukan. Saat-saat ini sememangnya merupakan sebuah penantian yang ditunggu-tunggu selama ini.

Gracie Rainsberry dan Audrey Doering membesar dari dua tempat yang jauh antara satu sama lain dan mereka berdua telah dipisahkan kepada dua keluarga yang berbeza.

Audrey bersama ibu angkatnya Jeniffer tinggal di Wausau, Wisconsi.
Audrey bersama ibu angkatnya Jeniffer tinggal di Wausau, Wisconsi.

 

3c0d78be00000578-4110026-image-m-30_1484153177135
Gracie dan keluarga menetap di Richland, Washington

Keluarga mereka tidak tahu sama sekali bahawa anak meraka mempunyai pasangan kembar sehinggalah ibu Audrey menemui gambar pasangan kembar ini semasa bayi bergambar bersama ibu angkatnya.

Ibu Audrey telah berjaya mengesan kakak kembar anaknya itu, dan kedua-dua anak perempuan ini buat pertama kalinya bercakap antara satu sama lain melalui FaceTime. Pertemuan yang begitu menyentuh hati disiarkan secara langsung di ‘Good Morning America’.

Audrey yang menyangkakan ibu bapanya bergurau ketika memberitahunya dia mempunyai saudara perempuan sehinggalah mereka dapat berbual-bual bersama-sama melalui FaceTime.

Lebih mengejutkan, pasangan kembar ini mempunyai makanan kegemaran yang sama.

Foto yang menunjukkan kedua-dua kanak-kanak ini dengan ibu angkatnya mereka, yang diketuai ibu Audrey untuk merealisasikan anak perempuannya mempunyai adik-beradik. Beliau kemudian dikesan yang Rainsberrys
Foto yang menunjukkan kedua-dua kanak-kanak ini dengan ibu angkat mereka berbangsa cina dan bermulalah pencarian untuk menemukan pasangan kembar ini atas usaha Ibu Audrey, Jeniffer.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Rit0vLBtSXI

Sumber

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan