Semalam, peminat UNIC kecoh memperkatakan mengenai isu penarikan diri salah seorang ahli kumpulan itu, Najdi yang dipercayai berpunca daripada ahli kumpulan itu juga.

IKLAN

Bazli Punca Najdi Tarik Diri

Berita itu bukan sahaja mengejutkan peminat malah turut mengejutkan Fakhrul yang juga ahli kumpulan UNIC. Menurut Fakhrul menerusi perkongsian Astro Gempak, dia tidak tahu apakah punca sebenar yang terjadi namun dia tidak menolak berkemungkinan Najdi mempunyai perselisahan faham dengan Bazli.

“Ia mungkin berpunca daripada perselisihan faham dalaman sahaja yang saya sendiri tidak tahu sejak bilaBerurusan dengan manusia ini mencabar kerana manusia ada hati, perasaan dan ego, malah semua manusia berbeza. Tak nafikan, dalam menguruskan artis berkumpulan ada turun dan naiknya. Kami pun manusia biasa, cabaran dan ujian kami pun sama macam orang lain. Insya-Allah kami akan cuba menyelesaikan masalah dalaman ini dalam masa yang terdekat. Lagipun kami ada banyak komitmen dengan pelbagai pihak. Jadi keputusan yang kami ambil semestinya akan dipertimbangkan dari semua segi,”

Hanya Gimik ?

Dalam perkembangan lain, kami di murai.my menjumpai beberapa komen dari netizen yang mengatakan bahawa ini adalah gimik semata-mata.

Bukan itu sahaja, penyanyi dan bekas ahli kumpulan UNIC,  Hafiz Hamidun turut memberi komen yang sama mengenai kontroversi ini. Sejauh man akah benar khabar berita ini, sama-sama kita nantikan kenyataan rasmi dari UNIC.